Pan'ın Labirenti Filmi www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...

Filmin Konusu:Del Toro’nun merakla beklenen filmi Labirent, İkinci Dünya Savaşı sonrasında geçen fantastik bir yolculuğun hikâyesi. 10 yaşındaki Ofelia yeni taşındığı evin arka bahçesinde esrarengiz bir labirent keşfeder. Labirentin içerisinde yaşayan Pan adındaki yaratık küçük kızın tüm yaşamını değiştirecektir








Bir Katilin Anatomisi Filmi www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...

Tür : Gerilim / Dram
Yönetmen : Tom Tykwer
Senaryo : Tom Tykwer , Bernd Eichinger , Andrew Birkin , Patrick Süskind (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Frank Griebe
Müzik : Tom Tykwer , Johnny Klimek , Reinhold Heil
Yapım : 2006, Almanya / Fransa / İspanya , 147 dk.

Oyuncular

Ben Whishaw (Jean-Baptiste Grenouille) , Dustin Hoffman (Giuseppe Baldini) , Alan Rickman (Richis) , Rachel Hurd-Wood (Laura) , Andrés Herrera (Door Guard) , Simon Chandler (Mayor of Grasse) , Sara Forestier (Jeanne) , Joanna Griffiths (Marianne) , Jessica Schwarz (Natalie)

Grenouille, kokulara karşı inanılmaz bir duyarlılığı olan ama bunun haricinde hiçbir duyusunun gelişmemiş olduğu çok ilginç bir adamdır. İstediği kokuları elde edebilmek için her türlü çılgınlığı yapmaya hazırdır; cinayet işlemek de dahil...

Az da olsa koku salan herşeyin ve herkesin kokusunu alabilen bu sıradışı ve dahi karakter, bir gün kendi kokusunun olmadığını anladığında hayatının tüm anlamını yitirir. Bu 'hayati' önemdeki eksikliğini giderebilmenin tek yolunun, kendisine insanmış izlenimi verebilecek kokular üretip sürmesi olduğunu düşünür. İnsan kokuları yaratabilmek için de insanlara ihtiyacı vardır.

Toplum içinde varolabilmenin tek yolunu bu şekilde tanımlayabilen bir adamın, sonu inanılmaz bir trajediye giden öyküsü, Patrick Süskind'in yayınlandığında çok uzun süre çok satanlar listesinde yer alan kitabından beyazperdeye aktarıldı. Yönetmense Koş Lola Koş ve Cennet filmlerinin de yönetmeni olan Tom Tykwer. Filmin, Avrupa Sinama standartları düşünüldüğünde oldukça yüksek bir bütçeyle çekildiğini de belirtelim.









SinemaFanClub





Film İsmi : SPECIES: THE AWAKENING (TEHLİKELİ TÜR: UYANIŞ
Yönetmen : Nick Lyon
Oyuncular : Helena Mattsson , Ben Cross


Karşı konulmaz güzellik, durdurulamaz içgüdüler... Zeki ve başarılı kolej profesörü Miranda Hollander geçici bilinç kaybı yaşamaktadır ve geceleri kanlı bir katliamın sonrasında uyanmaktadır. Cevapları bulmak için amcasını arar ve korkunç gerçek ortaya çıkar.. Miranda yarı DNA’sı insan, diğer yarısı ise yaratık olan bir varlıktır.

CD 1




CD 2




Yönetmen
Julien Seri
Senaryo
Julien Seri , Philippe Lyon , Charles Perrière
Görüntü Yönetmeni
Michel Taburiaux
Müzik
Christian Henson
2004, Fransa , 90 dk.
Oyuncular

Châu Belle Dinh (Baseball/Oliver Chen) , Williams Belle (L'Araignée/Bruno Duris) , Malik Diouf (La Belette/Malik N'Diaye) , Yann Hnautra (Zicmu/Ousmane Dadjacan) , Guylain N'Guba-Boyeke (Rocket/Abdou N'Goto) , Charles Perrière (Sitting Bull/Ousmane Bana) , Laurent Piemontesi (Tango/Michel Lucas) , Elodie Yung

Yerlerinde duramayan Fransız gençlerinden oluşan Yamakasi yedilisi geri döndü. Bu kez görev yerleri Bangkok! Burada Hyènes isimli çinli gençlerle kapışacaklar. Hyènes grubu yeteneklerini mafyanın hizmetine sunmuştur.

Burada kahramanlarımızın sempatilerini ve bir tanesinin de kalbini kazanacak olan Tsu, güzel olduğu kadar da yeteneklidir. İşin kötüsü Hyèneslerin şefinin kızkardeşidir!

Filmin yönetmeni olan Julien Seri ilk filmin senaristiydi. Yanlış hatırlamıyorsam ilk filmi Ariel Zeitoun yönetmişti ve Luc Besson da senaristti.

SinemaFanClub

Yönetmen: Gérard Krawczyk

Oyuncular: Samy Naceri, Frédéric Diefentha l, Bernard Farcy, Emma Sjöberg

Tür: Komedi - Aksiyon

Dil:İngiLizce

filmin konusu:Komiser Gilbert bir otel temizlikçisini terörist, ünlü futbol yildizi Djibril Cisse’yi ise yasadisi bir göçmen sanacak derecede saftir.

Belçikali bir suçlu Afrika’ya gönderilmeden evvel 24 saat boyunca Marsilya polisine emanet edilir. Emilien bir polis için fazla iyi niyetlidi r ve bunun farkina varan zeki hirsiz, Emilien’i aslinda masum olduguna ikna eder.

Bu sirada Emilien’in güzel karisi Belçikali suç örgütünde casusluk yapmakla görevlidir. Fakat bu olay o kadar gizlidir ki, kendi kocasi bile olaydan habersizd ir. Belçikali ölümcül suçlu serbest kalinca tüm Marsilya bir cehenneme döner.

Marsilya Polis Teskilati’na hiz tutkunu taksi soförü Daniel’in da katilmasi ile isler iyice karisir.


SinemaFanClub

Tür : Romantik / Komedi / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 25 Kasım 2005
Yönetmen : Mark Waters
Senaryo : Ronald Bass , Leslie Dixon , Peter Tolan , Marc Levy (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Daryn Okada
Müzik : Rolfe Kent
Yapım : 2005, ABD

Oyuncular

Reese Witherspoon (Elizabeth Martinson) , Mark Ruffalo (David Abbott) , Donal Logue (Jack Houriskey) , Dina Waters (Abby Brody) , Ben Shenkman (Brett Rushton) , Jon Heder (Darryll) , Ivana Milicevic (Katrina) , Rosalind Chao (Fran)

Elizabeth genç ve başarılı bir doktordur. Zamanının neredeyse hemen hepsini hastaları ile beraber geçirmektedir. Kızkardeşinin evine gitmek için yola çıktığı bir akşam feci bir kaza geçirerek komaya girer.

Elizabeth’in boş kalan dairesini David adında biri kiralar. Eşinin ölümünden sonra bunalıma giren David günlerini yeni evinde televizyon izleyerek geçirir. Bir gün ansızın evin içinde dolaşan genç bir kadın görür. Bu görüntünün gerçek olmadığına kendini inandırmaya çalışsa da başaramaz. Bütün gerçekliği ile karşısına dikilip onu evden kovmak isteyen bu kadın Elizabeth’in komada olan bedeninden firar etmiş ruhudur. Kavgayla başlayan tanışmaları zamanla sıcak bir ilişkiye dönüşür.

Birbirlerine yardım etmeye karar veren ikili Elizabeth’in bitkisel hayata girmiş olan bedenini bulup onu tekrar hayata döndürmek için planlar yaparlar. Olaylar gelişirken, aslında, birbirleri için yaratılmış olduklarını anlayan çiftin küçük bir sorunu vardır: Elizabeth hala bitkisel hayattadır…

SinemaFanClubBÖLÜM 1
SinemaFanClubBÖLÜM 2
SinemaFanClubBÖLÜM 3
SinemaFanClubLÜM 4

Filmin Konusu:

Afgan yazar Khaled Hosseini’nin(Halit Hüseyni) aynı adlı çok satan romanından uyarlanan “Uçurtma Avcısı-The Kite Runner”da, uzun yıllardır Kaliforniya’da yaşayan Amir adlı bir Afgan göçmeninin, çocukluk arkadaşı Hasan’ın oğlunun başının dertte olduğunu öğrendikten sonra ona yardımcı olmak için Taliban yönetiminin kontrolündeki anavatanına geri dönüşünün çarpıcı öyküsü anlatılır.Kaliforniya’da yaşayan Amir, Afganistan’a Taliban rejiminin hakim olmasından sonra Amerika’ya göç eden Kabil’li zengin bir tüccar ailenin oğludur. Kabil’de geçen çocukluk yılları sırasında evin hizmetçisinin oğlu Hasan ile çok sağlam dostluk bağları kurmuştur. Ancak bir uçurtma yarışı sırasında Hasan’ın başına gelen olayda ona yardım edebileceği halde ona sırtını dönerek en sevdiği arkadaşına ihanet etmiştir. Aradan geçen uzun yıllar boyunca bu ihaneti ve suçluluk duygusu hiç aklından çıkmaz. Yıllar sonra Hasan ve karısının Taliban tarafından öldürüldüğü haberini alır. Bunun üzerine bir zamanlar ihanet ettiği çocukluk arkadaşının başı dertte olan oğlunu bulmak ve onun hayatını kurtarmak için Taliban yönetiminin kontrolündeki Afganistan’a geri döner. DreamWorks Pictures’ın sunduğu “The Kite Runner”ın yönetmenliğini “Finding Neverland”den tanıdığımız Marc Forster üstlendi. Yapımcılığını Sam Mendes, Walter F. Parkes ve Laurie MacDonald’ın gerçekleştirdiği filmin senaryosunu “25th Hour”daki çalışmasından tanıdığımız David Benioff ile Khaled Hosseini beraber yazdılar.






Tür : Komedi / Gençlik
Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008
Yönetmen : Oğuzhan Tercan
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular : Yağmur Atacan , Alp Kırşan , Paşhan Yılmazel , Fatma Toptaş , Tulu Çizgen , Erdal Tosun , Özlem Savaş , Hakan Bilgin , Arif Burak Öncü , Görkem Gürsoy
Üç kuzenden Serkan küçüklüğünden beri mucit olma hayaliyle yaşayan, Tankut Türkiye’nin jön eksiği olduğunu düşünüp bu boşluğu doldurmaya çalışan, Neco kadın meraklısı olmasına rağmen diğerlerine göre daha aklıselim olandır.

Bu üç avanak kuzen bir CD-DVD dükkanı açarlar, fakat tek bir satış bile yapamazlar. Dükkanı açmak için borç para aldıkları Süleyman ise parasını zamanı geldiğinde geri alamadığından sopa koleksiyonunun parçalarıyla kuzenleri döver.

Sonunda bir hafta süreyi koparan kuzenler borçlarını ödemek için plan yaparlar. Ama hesaba katmadıkları olaylar onları bekler. Recep İvedik’in yapımcısı Faruk Aksoy’un yapımcılığını yaptığı film, özellikle gençlere yönelik fantastik bir komedi.















Tür : Macera / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 3 Şubat 2006
Yönetmen : Serdar Akar
Senaryo : Raci Şaşmaz , Bahadır Özdener
Görüntü Yönetmeni : Selahattin Sancaklı
Müzik : Gökhan Kırdar
Yapım : 2006, Türkiye , 122 dk.

Bu Filmi tekrar Koymamın Sebebi Türkiye Cumhuriyetinin CumhurBaşkanının 23.03.2009 Tarihinde Irak'a Kürdistan diyerek hitap etmesini Protesto Ettiğim içindir.

Oyuncular

Necati Şaşmaz (Polat Alemdar) , Billy Zane (Sam William Marshall ) , Ghassan Massoud (Abdurrahman Halis Kerkuki ) , Bergüzar Korel (Leyla) , Gürkan Uygun (Memati) , Diego Serrano (Dante) , Kenan Çoban (Abdülhey) , Erhan Ufak (Erhan) , izle ,Spencer Garrett (George Baltimore) , Gary Busey (Doktor) , Tito Ortiz (ABD’li Binbaşı)
Üsteğmen Süleyman Aslan, Kuzey Irak’ta Çuval Hadisesi’ni yaşamış on bir askerden biridir. Olanları askerlik onuruna yakıştıramayan üsteğmen ardında Polat Alemdar’a yazılmış bir mektup bırakarak intihar eder.

Kendisi de devlet adına çalışan bir istihbaratçı olan Polat, onuru uğruna intihar eden bu askerin son arzusu karşısında kayıtsız kalamaz ve adamlarıyla beraber Kuzey Irak’ın yolunu tutar.

Türk televizyonlarının en sevilmiş karakterlerinden biri daha, son sözünü beyazperdede söylemeye hazırlanıyor. Deli Yürek, Asmalı Konak derken Kurtlar Vadisi de Türk sinemasında birçok ilki deneyerek şansını sinema salonlarında arayacak.

Cannes Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülmüş Serdar Akar, Kurtlar Vadisi – Irak ile Türk sinemasının en yüksek bütçeli filmine imza atıyor. Dört ayrı dilde çekilen filmde 3000 figüran yer alırken Türk oyunculara Billy Zane, Gary Busey gibi Hollywood’tan tanıdık isimler de eşlik ediyor.

Kurtlar Vadisi Irak Cd 1

Kurtlar Vadisi Irak Cd 2



































































>










Yapım:2008 ABD
Tür:Biyografi, Dram
Yönetmen:Gus Van Sant
Senaryo:Dustin Lance Black
Yapımcı:Dan Jinks, Michael London, Bruce Cohen
Görüntü Yönetmeni:Harris Savides
Müzik:Danny Elfman
Dağıtım:Medyavizyon
Filmin Websitesi:www.filminfocus.com/focusfeatures/film/milk
Gösterim Tarihi:08 Mayıs 2009 (Türkiye)

1978′de öldürülen Amerika’nın ilk gay hakları savunucusu, politikacı Harvey Milk’in hayatını konu alan bir yapım.












SİNEKRAL

Posted by under
SİNEKRAL

bilim-kurgu izle,bilim-kurgu filmleri,bilim-kurgu filmleri izle

polisiye filmleri izle,polisiye izle,polisiye izlesene

belgesel izle,belgesel filmleri

duygusal film izle,duygusal filmler

animasyon izle,animasyon filmleri

macera filmleri izle,macera izle,macera filmleri

+18 film izle,+18,+18 izle,+18 filmler

Film İzle,Bedava Film İzle,Sinema İzle

komedi izle,komedi filmleri,komedi filmleri izle

dram filmleri izle,dram izle

erotik film izle,erotik filmleri,erotik izle

romantik-komedi izle,romantik-komedi filmleri,romantik-komedi filmleri izle

AKSİYON FİLMLERİ İZLE,AKSİYON FİLMLERİ,AKSİYON İZLE,AKSİYON SİNEMA